Welcome to the official Goldbergh webshop

Free delivery from € 150

Delivery within 2 weekdays

Returns within 14 days

Retouren

Wilt u een artikel retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. Alle artikelen moeten ongedragen zijn. Het uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Ook dient u er zorg voor te dragen dat alle artikelkaartjes nog op de juiste wijze zijn aangehecht. Knipt u de labels dus niet los tijdens het passen! Bij niet juiste retourzendingen kunnen wij helaas niet overgaan tot terugbetaling.

 

Retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren, kunt u het kledingstuk per post terugsturen. Verstuur het onbeschadigde artikel in de originele verpakking. U betaalt de verzendkosten zelf. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, storten wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening van de originele betaling.

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Goldbergh.  Dit kan per mail  (webshop@goldbergh.com) of telefonisch. Ons telefoonnummer is +31 (0)316 820 970  U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Zo werkt retourneren:

1. Log in met uw persoonlijke gegevens op www.goldbergh.com

2. Ga naar ‘retourneren’ en selecteer de betreffende bestelling

3. Selecteer de producten die u wilt retourneren door middel van het keuzemenu

4. Klik vervolgens op ‘Voeg retour toe’ en print de retournota uit.

5. Verstuur de artikelen in de originele verpakking met de retournota.

 

Ruilen

Ruilen is niet mogelijk. Als u een item wilt ruilen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen en uw huidige order terugsturen. 

Follow Goldbergh on instagram