Retouren & Ruilen

Wilt u een artikel ruilen of retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om artikelen te ruilen of te retourneren. Alle artikelen moeten ongedragen zijn. Het uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Ook dient u er zorg voor te dragen dat alle artikelkaartjes nog op de juiste wijze zijn aangehecht. Knipt u de labels dus niet los tijdens het passen! Bij niet juiste retourzendingen kunnen wij helaas niet overgaan tot terugbetaling.

 

 Retourneren/ ruilen

Indien u een artikel wilt retourneren, kunt u het kledingstuk per post terugsturen. Verstuur het onbeschadigde artikel in de originele verpakking. U betaalt de verzendkosten zelf. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, storten wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening van de originele betaling.

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Goldbergh.  Dit kan per mail  (webshop@goldbergh.com) of telefonisch. Ons telefoonnummer is +31 (0)316 820 970  U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

 Zo werkt retourneren:

1. Log in met uw persoonlijke gegevens op www.goldbergh.com

2. Ga naar ‘retourneren’ en selecteer de betreffende bestelling

3. Selecteer de producten die u wilt retourneren door middel van het keuzemenu

4. Klik vervolgens op ‘Voeg retour toe’ en print de retournota uit.

5. Verstuur de artikelen in de originele verpakking met de retournota.