Welcome to the official Goldbergh webshop

Free delivery from € 150

Delivery within 2 weekdays

Returns within 14 days

Truien en sportvesten

Shop nu

Aurora vest

€ 249.00

Shop nu

Amore sweater

€ 169.00

Shop nu

Biker

€ 329.00

Shop nu

Argento

€ 329.00

Shop nu

Polvero

€ 199.00

Shop nu

Merina

€ 169.00

Shop nu

Idea vest

€ 189.00

Shop nu

Samona vest

€ 239.00

Shop nu

Hotaru vest

€ 189.00

Shop nu

Leonora vest

€ 199.00

Shop nu

Cintia

€ 229.00

Shop nu

Stella sweater

€ 169.00

Truien en sportvesten

GOLDBERGH SKITRUIEN EN SPORTVESTEN


Goldbergh streeft er na om ieder seizoen een aantal noviteiten aan haar collectie toe te voegen. Een van de noviteiten is het gebruik van foam materiaal. De skitruien en sportvesten krijgen hierdoor extra allure. Daarbij is het materiaal lekker soepel en zacht en aangenaam om te dragen. Topper uit deze serie is het Argento foam vest.
De andere sportvesten zijn ontworpen zoals we dat van Goldbergh al jaren gewend zijn. De designs zijn vrouwelijk, hebben een slanke fit en veelal een mooie mix van materialen. Deze vesten zijn geschikt om in te sporten, maar ook om te dragen als vrijetijdskleding. Kijk eens naar het bijzondere Cintia sportvest van fluweelzachte stof. Het heeft veel extra coole details, zoals de bijzondere binnenkant van de kraag met Goldbergh erop. Voor de echte fashionista’s heeft Goldbergh het Eleonora vest met gewaagde panterprint. Draag er ook de bijpassende sportbroek Hyo bij.
Draag jij liever een sportieve trui? Goldbergh heeft dit jaar voor jou de Stella skitrui in retrolook. De skitrui is van ribgebreid materiaal en heeft met haar horizontale strepen bovenal een stoere look. Benieuwd naar de rest? Ga gauw naar onze webshop!

Met de skitruien van Goldbergh ben je verzekerd van stijlvolle sport- en vrijetijdskleding.

 

 

Follow Goldbergh on instagram